Wij gaan stoppen! Daarom nu 35% korting op de hele collectie. (op=op)

De mooiste planners voor creatieve ondernemers voor 2022

 

Hoe zorg je ervoor dat je productief én in balans blijft? De juiste verhouding vinden tussen efficiënt werken en vrije tijd is als (startende) ondernemer elke dag weer een uitdaging. Daarom is een goede agenda of planner echt onmisbaar om je doelen te halen en om gefocust een dag thuis te kunnen werken. 

Wij zijn gek op mooie planners en ook groot fan van agenda’s die zijn gemaakt voor ondernemers door experts uit het vak. Veel planners die je namelijk in de winkel kunt kopen zijn nu eenmaal niet geschikt voor entrepreneurs, en ook niet voor fotografen zoals wij! 

Daarom is het extra  fijn als je al je to do’s, afspraken en brainstorm ideeën kunt bundelen in een fijne planner die is gemaakt door een ondernemer die weet wat echt belangrijk is in het vak.  Of je nu een planning maakt voor een shoot, de launch van je nieuwe product of dienst; een goede agenda helpt je om het overzicht te bewaren!

Daarom, met de komst van een nieuw werkseizoen, dit handige lijstje. Nog een leuk bijkomend feitje: deze planners zijn ook nog eens een lust voor het oog! Shop'ze! ;)

1. Plan your work - Vormgevoel

Prijs: €14,95

Plan you work planner

In deze fijne minimalistische planner kun je wekelijks je to-do's bijhouden en heb je lekker veel ruimte om je ideeën op te schrijven. Maandelijks kun je een goed overzicht maken van je taken én wat wij erg fijn vinden: hij is datumloos. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je begint en hem wil gebruiken. Ook handig: door het A5 formaat neem je hem makkelijk overal mee naar toe.  

2. Getting Stuff Done Planner -CDG London

Prijs: €32,95

If you love pink: deze vrouwelijke planner staat echt prachtig op je bureau! Met de stijlvolle overzichtelijke pagina' vul je zelf de datum in en vind je handige lijstjes die je zelf kunt samenstellen. Ook vind je volop ruimte om motiverende quotes op te schrijven en jezelf te helpen herinneren aan je doelen. Voor wie overigens niet voor knal roze wil gaan, je vind de planner ook in een toffe luipaard print en in classy zwart.

 

3. Purpuz Planner 2022 - Purpuz

Prijs:€34,99

Je kent het vast wel: je zit vol ideeën maar het lukt je maar niet om er echt mee aan de slag te gaan. De Purpuz planner gaat dan ook nét ietsje dieper dan alleen het maken van een handige to-do. Deze Nederlandse planner is niet voor niets een echte hit. Door verschillende lijstjes, oefeningen en tips kom je erachter wat jouw drijfveren zijn. Hoe ben je goed in balans en waar haal jij je energie vandaan? Met deze planner ben je  eerst nog een middagje zoet voordat je (volop doelgericht, dat wel) aan de slag kunt gaan. 

4 .It's about time - Make life work 

Prijs: €34,99

Deze mooie Nederlandse planner helpt je om keuzes te maken en geeft je (zoals ze zelf zeggen) de tijd om stil te staan en te reflecteren. Door je gedachten op te schrijven komen ze uit je gedachten op papier waardoor je meer rust en ruimte creëert in je hoofd. Ruimte die je weer kunt gebruiken om jezelf te laten groeien. Klinkt heerlijk, vind je niet? 

 

5. Studctuurjunkie planners - Cynthia schulz

Prijs: vanaf €19,99

Cynthia is structuurcoach en geeft je met haar planner fijne handvatten hoe jij je leven kunt ordenen en overzichtelijker kunt maken . Geen to-do lijstjes meer die eeuwig blijven liggen en die alleen maar langer worden. Deze mooie planner belooft je meer balans te geven én een voldaan gevoel. Naast weekplanningen, maandplanningen en reflectie-en vooruitkijk ruimte biedt de planner je ook twaalf challenges om het leuker te maken. Zo houd jij structuur in je leven maar vind je vooral meer plezier in wat je doet! 

Wil je meer tips over hoe je efficient kunt werken aan jouw business? Check dan ook onze andere blogs met handige tips voor ondernemers en creatives!