Wij gaan stoppen! Daarom nu 35% korting op de hele collectie. (op=op)

Verzending en bezorging

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst zullen binnen 4 werkdagen bij je geleverd worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Voor leveringen met spoed en ophalen in Rotterdam raden we je aan om ons eerst een bericht te sturen via Instagram of e-mail, samen kunnen we kijken hoe we je bestelling zo snel mogelijk kunnen leveren. 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor levering in Nederland bedragen tussen de €4,00 en de € 6,00.

Leveringen in België tussen de €4,65 en €9,15

Leveringen in overig Europa tussen de €6 en €12,75

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Pakketbezorger

Wij werken samen met PostNL. Samen doen wij er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk bij je voordeur te krijgen. 

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst zullen binnen 4 werkdagen bij je geleverd worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.We zetten alles op alles om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Helaas lukt dit niet altijd, hierbij zijn we ook afhankelijk van PostNL.

Ophalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen bij onze vestiging in Rotterdam. Voor ophaalinstructies kun je mailen naar info@createanco.nl of een berichtje sturen naar 06-28869776. We zullen het pakketje zo snel mogelijk voor je klaarzetten op de locatie.

Ons ophaaladres is: Schiemond 20 | 3024EE Rotterdam