Wij gaan stoppen! Daarom nu 35% korting op de hele collectie. (op=op)

Retouren

Bedenktijd/retour

Wij hopen natuurlijk dat je heel blij bent met je Create&co stylingboards, mocht dit niet het geval zijn, dan kun je de aankoop binnen 14 dagen na levering retour sturen. Zodra we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zal Create&co het volledige bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Retourpolicy

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds je aankoop bij Create&co, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het product hebt ontvangen. Ook moet het product in de originele verpakking zitten. 

Om je retourzending te voltooien, hebben we een kwitantie of aankoopbewijs nodig. Elk item dat niet in originele staat is, beschadigd is, er onderdelen ontbreken om redenen die niet door Create&co zijn veroorzaakt, of na een looptijd van 14 dagen retour worden gestuurd, komen niet in aanmerking voor terugbetaling of omruiling. 

Terugbetaling

Zodra je retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van de terugbetaling. Als het retourpakket is goedgekeurd, wordt de teruggave verwerkt en zal het bedrag automatisch binnen 5 dagen via de originele betaalmethode worden teruggestort. 

Retourzending

Om het product retour te sturen, kun je het product sturen naar:
Create&Co - Schiemond 20-22, 3024 EE Rotterdam, Nederland.

De verzendkosten voor het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening. Verzendkosten voor het retourpakket worden niet gerestitueerd. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Als je een artikel verzendt, kun je overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen namelijk niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen, met een traceerbaar pakket ben je er zeker van dat we je retourpakket zullen ontvangen.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via info@createandco.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Controleer altijd je adresgegevens bij het plaatsen van je bestelling. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die naar onjuist doorgegeven adressen worden verzonden.