Wij gaan stoppen! Daarom nu 35% korting op de hele collectie. (op=op)

FAQ

INFORMATIE STYLINGBOARDS

Wat zijn stylingboards?
Stylingboards zijn stevige, lichtgewicht en vlekbestendige fotografie achtergronden met een formaat van 60 x 60 cm. Met onze stylingboards kun je binnen no-time je eigen mini fotostudio opzetten. Dat betekent geen lelijke kreukels en onhandige backdrop constructies meer en bovendien kun je de door jou gestylde setting makkelijk verplaatsen en meenemen. Onze stylingboards zijn vlek-en waterbestendig en gemaakt van duurzaam materiaal waardoor je ze keer op keer weer kunt gebruiken. Maak overtuigende stijlvolle flatlays, food-en productfoto’s op een professionele manier.
De stylingboards zijn gedrukt op duurzaam en recyclebaar materiaal in hoge resolutie. Hierdoor zijn de texturen goed zichtbaar op de foto. Texturen die nu beschikbaar zijn, zijn marmer en cement in diverse kleuren. De stylingboards zijn perfect voor verkopers van producten, bloggers en fotografen.
Wat is het verschil tussen papieren of vinyl fotografie achtergronden en jullie stylingboards?
In tegenstelling tot papier en vinyl, kunnen onze stylingboards nat gemaakt en schoongemaakt worden. Daarnaast kunnen de stylingboards niet kreukelen en/ of scheuren en doordat de stylingboards van stevig materiaal gemaakt zijn hebben ze geen irritante opkrullende punten/ zijkanten. Ook kun je de door jouw gemaakte setting makkelijk meenemen en verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere lichtbron.
De stylingboards zijn van duurzaam materiaal gemaakt waardoor ze lang meegaan en je ze keer op keer kunt gebruiken.
Hoe kun je de stylingboards schoonmaken?
Je kunt onze stylingboards gebruiken voor o.a. foodfotografie en ze na afloop eenvoudig reinigen met een doekje. Onze stylingboards zijn bestand tegen vlekken en waterproof, maar moeten na gebruik onmiddellijk schoongemaakt en gedroogd worden. Vermijd contact met non-food substanties (verf, kleurstof, etc.) aangezien deze vlekken kunnen veroorzaken of de afwerking van het drukwerk kunnen beschadigen. Gebruik tijdens het reinigen geen hardnekkige schoonmaakmiddelen, maar maak je stylingboard schoon met water en een zachte of papieren handdoek. Test bij twijfel eerst sterk gepigmenteerde voedingsmiddelen en niet-voedingsstoffen op de achterkant van het stylingboard.
Helaas kunnen we geen retouren accepteren van stylingboards die bevlekt of beschadigt zijn door een agressief reinigingsmiddel of andere substanties. Test daarom altijd eerst alle niet-voedingssubstanties, sterk gepigmenteerde voedingssubstanties en reinigingsmiddelen op de achterkant van het stylingboard. Raadpleeg ons retour- / ruilbeleid voor meer informatie.
Hoe kun je de stylingboards opbergen?
We raden aan om je stylingboard op te bergen op een veilige plek. Vanwege de matte finish kan het drukwerk beschadigen als het in aanraking komt met scherpe materialen. Om vervaging van het drukwerk te voorkomen raden we aan om je stylingboard niet in direct zonlicht of op een warme plek te bewaren.
Hoe kleurecht zijn de stylingboards in het echt ten opzichte van de kleur op mijn beeldscherm?
Alle stylingboards zijn voorzien van een 300 DPI bedrukking op een formaat van 60 x 60 cm. De stylingboards zullen hierdoor als levensecht overkomen op fotografie en videografie. De kleur van het stylingboard kan in het echt iets anders zijn dan de kleur op je beeldscherm of op de foto. We raden daarom aan om de kleur te bekijken op verschillende apparaten. Houdt er rekening mee dat belichting ook een grote invloed heeft op de kleur van je stylingboard. Zoals bij elke achtergrond kan het een groot verschil maken of je fotografeert met daglicht of kunstlicht en welke instellingen je gebruikt op je camera. En dat is maar goed ook: dat zorgt voor oneindig veel mogelijkheden.
Per stylingboard kun je een aantal voorbeelden zien hoe de stylingboards overkomen op fotografie, ze komen behoorlijk echt over, vind je niet?;)
Hebben de stylingboards een reflecterende glans?
Nee, onze stylingboards zijn volledig mat afgewerkt, dus geen vervelende glans die op je foto’s of video’s zal reflecteren.
Hoe duurzaam zijn jullie producten?
Onze stylingboards zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en lokaal geproduceerd en bedrukt. Bij het selecteren van onze leveranciers hebben we gekozen voor bedrijven die zich inzetten voor het milieu en kiezen voor duurzame oplossingen. 
Waar zijn de stylingboards van gemaakt?
Onze stylingboards zijn gemaakt van stevig, drielaags materiaal, bestaande uit aluminium en kunststof, wat lichtgewicht is (1,2kg per board). De stylingboards zijn daardoor goed bestand tegen normaal gebruik en transport. Om de kwaliteit van de stylingboards te behouden, raden we je aan om je fotografie styling props en rekwisieten op te tillen bij het verplaatsen van de items.
Helaas kunnen we geen retouren accepteren die niet meer in originele staat zijn. Raadpleeg ons retour- / ruilbeleid voor meer informatie.
Hoe zwaar zijn de stylingboards?
Een stylingboard weegt per stuk zo’n 1,2 kg en is daardoor gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen.
Bieden jullie ook andere groottes van stylingboards aan?
Tot nu toe bieden we alleen het formaat van 60 x 60 cm. Mocht je graag een ander formaat willen, laat het ons gerust weten! We helpen je graag.
Kan ik mijn eigen print laten drukken?
We bieden helaas niet de service aan om je eigen print op de stylingboards te laten drukken. Op termijn zullen we ons aanbod in diversiteit in kleuren en texturen uitbreiden, laat ons daarom gerust weten waar je naar op zoek bent!
Hoe lang heb ik garantie op mijn stylingboards en waarop?
Onze stylingboards zijn gemaakt van extra stevig materiaal en hoogwaardig gedrukt. Mocht het toch voorkomen dat je niet tevreden bent of jouw stylingboard is beschadigd dan heb je twee jaar garantie op jouw product.
Deze garantie is niet geldig op beschadigingen van de print als krassen en vlekken veroorzaakt door non-foodsubstanties en scherpe obljecten en rekwisieten. Twijfel je over de garantie van jouw stylinbboard? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

GEBRUIK STYLINGBOARDS

Kan mijn stylingboard beschadigen?
Om de kwaliteit van de stylingboards te behouden, raden we je aan om je fotografie styling props en rekwisieten op te tillen bij het verplaatsen van de items. Door de items over de boards heen te slepen, kun je mogelijk krassen op het stylingboard veroorzaken. Wees daarom extra voorzichtig bij het gebruik van zware, scherpe of puntige rekwisieten.
Helaas kunnen we geen retouren accepteren die niet meer in originele staat zijn. Raadpleeg ons retour- / ruilbeleid voor meer informatie.
Kan ik hete objecten op mijn stylingboard plaatsen?
We raden aan om altijd onderzetters te gebruiken bij het plaatsen van hete objecten op je stylingboard. Extreme hitte kan namelijk de print op het stylingboard beschadigen.
Helaas kunnen we geen retouren accepteren die niet meer in originele staat zijn. Raadpleeg ons retour- / ruilbeleid voor meer informatie.
Kan ik mijn stylingboard in fel zonlicht gebruiken of in een hete auto laten?
Je kunt de stylingboards in fel zonlicht bewaren, echter raden we aan om dit zoveel mogelijk te beperken, of de boards in korte tijd in fel zonlicht te gebruiken. Net zoals elke kleur in zonlicht kan vervagen is dit ook van toepassing op onze stylingboards. Wees hier dus voorzichtig mee.
Om vervaging of verkleuring te voorkomen raden we je aan om de stylingboards niet in hete auto’s in de felle zon te laten staan en de stylingboards ten alle tijden op een donkere en koele plaats te bewaren.
Kan ik van de oppervlakken eten?
Hoewel de stylingboards bestand zijn tegen voedselvlekken, zijn ze niet voedselveilig. Voedsel dat rechtstreeks in contact is geweest met een stylingboard mag niet worden gegeten. 
Mag ik de stylingboards gebruiken voor stock fotografie?
Ja, zolang je onze stylingboard ontwerpen aanpast met gebruik van props en rekwisieten op je foto/video. Het is niet toegestaan om een foto van een blanco Create&co stylingboard als stockfoto te verkopen.

VERZENDING EN BEZORGING


Wat is de levertijd?
Wanneer je je bestelling geplaatst en betaald hebt, leveren we de stylingboards in 4 werkdagen bij je thuis.
Raadpleeg ons verzending- en bezorging beleid voor meer informatie.
Leveren jullie ook in het buitenland?
Op dit moment leveren we alleen in Nederland en België. Maar stuur ons gerust een bericht als je niet in Nederland of België woont en toch graag een bestelling wil plaatsen, we kijken graag naar de mogelijkheden!
Wat is de levertijd?
Wanneer je je bestelling geplaatste en betaald hebt, leveren we de stylingboards in 4 werkdagen bij je thuis.
Raadpleeg ons verzending- en bezorging beleid voor meer informatie.
Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Onze stylingboards worden met zorg ingepakt met voldoende beschermmateriaal. Ook met de verzending van onze producten proberen we zo veel mogelijk met duurzame materialen te werken die zo min mogelijk impact op het milieu geven. De pakketten worden verzonden via de verzendpartij PostNL met een normale verzendtijd van 1-4 werkdagen binnen Nederland en België. 
Raadpleeg ons verzending- en bezorging beleid voor meer informatie.
Wat gebeurt er als het pakket beschadigd aankomt of vermist raakt?
We zijn tot het uiterste gegaan om je stylingboards te beschermen tijdens hun reis naar jouw bezorgadres. Helaas kunnen verzend partijen soms iets minder vriendelijk voor onze pakketjes zijn. Als je stylingboards beschadigd geleverd worden, stuur ons dan een e-mail met foto naar info@createandco.nl en wij zullen er voor je zijn.
Kan ik mijn bestelling terugsturen of ruilen?
Natuurlijk! We kunnen retouren / uitwisselingen van stylingboards in de meeste omstandigheden accepteren, zolang ze maar in originele staat zijn. Zorg ervoor dat je ons volledige retour- / omruilbeleid bekijkt.

SAMENWERKEN

Wij geloven in het bundelen van krachten. Lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Stuur dan een mailtje naar info@createandco.nl en we komen snel bij je terug.