Wij gaan stoppen! Daarom nu 35% korting op de hele collectie. (op=op)

Over ons

Hi there! Wij zijn Daniëlle Mulder en Lianne Huizing en willen je graag inspireren en helpen bij creatieve content creatie.

Content creatie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Toch is het nog steeds een vrij nieuw begrip ondanks de grote opkomst van social media in de afgelopen tien jaar. Er zijn nog veel ongeschreven regels en ontstaan er steeds meer nieuwe mogelijkheden voor het maken van goede foto's. Omdat we zelf op zoek waren naar een plek waar we nieuwe skills konden leren én in contact konden komen met andere content creators om hun ervaringen en tips te horen, zijn we Create&co gestart.

We go way back! We leerde elkaar kennen bij hetzelfde bedrijf, Daniëlle als brandmanager en Lianne als content creative. Op een middag spraken we over onze dromen. En onze drempels. Onze liefde voor content creatie en fotografie, maar wel dat altijd vanuit huis doen en hierin niet altijd de vrijheid ervaren om aan de slag te gaan. Wat hebben we dan nodig? Deze vraag heeft het afgelopen jaar continu in ons hoofd gespeeld. Het antwoord? Echt goede tools om gemakkelijk aan de slag te gaan met het maken van de mooiste foto's.⁠ Een plek waar creatie écht centraal staat, was er in onze ogen nog niet.

En hier zijn we dan! Na maanden van onderzoek hebben we volop kennis opgedaan maar ook producten ontwikkeld waar wijzelf, als makers, dolenthousiast van werden. Denk aan kennis voor het maken van de perfecte flatlay tot aan het opstellen van een sterke contentstrategie voor je social media kanalen. Al deze uiteenlopende tips en tricks willen we super graag met je delen. Op onze webshop vind je prachtige fotografie achtergronden gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand materiaal, genaamd stylingboards, waarmee je eindeloos kunt variëren. ⁠

Explore the world and create your own!

 Lijkt je leuk om met ons in contact te komen? We horen graag van je!

Liefs,

Daniëlle en Lianne